Sztárok

Hírességek búcsúztatják Mary Zsuzsit

Megrendülten fogadták a barátok, a pályatársak Mary Zsuzsi halálhírét. Karácsonykor a Facebookon számos híresség reakcióját olvashattuk.

Hírességek búcsúztatják Mary ZsuzsitA magyar énekesnő december 24-én, szenteste önkezével vetett véget az életének. Holttestét csak másnap, karácsony reggel találták meg. Gyermekei és volt férje, Klapka György megrendülten áll a tragédia előtt. De nemcsak a családot, hanem a barátokat és a rajongókat is hatalmas veszteség érte. „Istenem… mondd, hogy nem igaz!” – írta december 25-én délután Mary Zsuzsi Facebook-oldalára Judy Nero. Bálint Antónia aznap este így búcsúzott az énekesnőtől a közösségi hálón: „Drága Mary Zsuzsi! A jó Isten nyugosztaljon Téged! Remélem megtaláltad a békességet, amire olyan régen vágytál!” A Sugarloaf együttes énekesnője, Dér Heni példaképének tartotta az elhunyt énekesnőt. „Ezen a jeles ünnepen döntött végleg úgy pályaindító példaképem, hogy elhagy minket… R.I.P. Mary Zsuzsi!”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top