Sztárok

Miről árulkodik Mary Zsuzsi utolsó interjúja?

Szenteste önkezével vetett véget az életének Mary Zsuzsi énekesnő. Utolsó interjúját október végén a Best magazinnak adta. Akkor azt mondta: harcolni akar az egészségéért...

Mary Zsuzsi az utolsó interjúZsuzsit ugyanis tavasz óta szinte alig lehetett látni a lakásán kívül. Felborult a hormonháztartása, ennek következtében közel negyven kilót hízott az énekesnő és nem akarta, hogy ilyennek lássák az emberek. De utolsó interjújában még nyomát sem mutatta annak, hogy el akarja dobni az életét. „Az életben mindenért meg kell harcolnom. Most az egészségem van soron. Minél előbb meg kell gyógyulnom, és fel kell tápászkodnom a földről! Már többször megmutattam, hogy erős asszony vagyok, aki képes az újrakezdésre! Jó lenne, ha újév hajnalán mikrofonnal a kezemben újra közönség előtt állhatnék, és a szűk kis fellépő ruhámat viselhetném. De jó is lenne, édes Istenem!” – olvasható az énekesnővel készített utolsó interjúban. Pedig közeli ismerősei és a rokonok szerint az vezetett a tragédiához, hogy nem tudta elfogadni az „új” külsejét. Nem sikerült talpra állnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top