Sztárok

Halálával viccelődött Mary Zsuzsi

Valamivel több, mint két évvel ezelőtt Müller Rózsa jósolt saját lakásán Mary Zsuzsinak. Az énekesnő akkor a halálával viccelődött.

Halálával viccelődött Mary ZsuzsiMary Zsuzsi december 24-én, szenteste önkezével véget vetett az életének. Azt mondják, nem tudta feldolgozni, hogy egy betegség miatt megváltozott a külseje. Bezárkózott a lakásába, és a gyermekeivel sem volt felhőtlen a viszonya. Ráadásul a szerelem is elkerülte, magányos volt. Egy korábbi cikkben beszédes elszólásra akadtunk…  Amikor az énekesnő néhány éve Müller Rózsa jósnő otthonában járt, rögtön a lakásba lépve így kezdte: „Tudom, hogy meghalok holnap, de azért mondhatod!” A jósnő akkor azt mondta Zsuzsinak, hogy nem tud elszakadni attól az embertől, akitől a gyerekei születtek. Valamiféle mágneses kapcsolat vonzza vissza mindig hozzá, akárhányszor eltávolodik tőle. Pedig nem kellene egyedül maradnia. „Hát nem” – válaszolta erre Mary Zsuzsi, aki pár nélkül, magányosan hunyt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top