Sztárok

Már nem volt önmaga Mary Zsuzsi

Voltak előjelei a szörnyű tragédiának? Segíthetett volna valaki Mary Zsuzsin? Mi vezetett ahhoz, hogy az énekesnő eldobja magától az életét, éppen szentestén? Ezekre a kérdésekre keresi most mindenki a választ.

Már nem volt önmaga Mary ZsuzsiNéhány éve még tele volt tervekkel, áradozott fiatal szerelméről, arról, hogy lélekben ma is fiatalnak érzi magát és nem érdekli a kora. „Azt tanácsolom a saját korosztályomnak, hogy csak azért, mert idősebbek, ők is szeretetre méltó nők, ezért merjenek férfiakkal találkozni” – mondta két évvel ezelőtt Zsuzsi. Az énekesnő mosolygós arccal járt fellépni, ő maga volt az élet. De valami megváltozott.

Idén februárban az RTL Klub egyik műsorában mesélt arról, hogy első házasságában két gyermeke született, de az első baba sajnos meghalt, akinek elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni. Az énekesnőt tavasz óta szinte alig lehetett látni. Ismerősei sem nagyon tudták, mi történt vele, miért zárkózott be a lakásba, majd az okokról ő maga beszélt az ősszel. Mint kiderült, egy betegség miatt felborult a hormonháztartása, közel negyven kilót hízott, és nem érezte magát nőnek. De bizakodott. Úgy érezte, talpra fog még állni, harcolni akart. Később megjelentek olyan információik is, hogy fia, Dennis, nem beszél vele. Ez nagyon bántotta az énekesnőt, ezért arra kérte volt férjét, hogy békítse ki őket imádott gyermekével.

Lapinformációk szerint szenteste Zsuzsi fia, Dennis, és lánya, Szendi is megjelent az énekesnő otthonánál, és Klapka Györggyel, valamint annak párjával és édesanyjukkal együtt ebédeltek. Amikor a vendégek elmentek és Zsuzsi is visszatért a saját otthonába, önkezével vetett véget életének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top