Sztárok

Bomba formában van Liptai – fotó

Néhány hete sokan támadták Claudia külsejét, amikor egy majd egynapos repülőút után fotókat készítettek róla. Most azonban Claudia bebizonyította: ő bizony bomba formában van!
Claudia és a sorozat producere, Nagy Tamás
Claudia és a sorozat producere,
Nagy Tamás

Hatalmas bulival búcsúztatta a 2011-es évet a Jóban Rosszban csapata. A TV2 sikersorozatának alkotói 389 leforgatott epizódnyi izgalmat és drámai fordulatot pihennek ki az év végi kis szünet alkalmával. Az évadbúcsúztató partin többek között Liptai Claudia, Ulmann Mónika, Fábián Anita, Végh Judit, Madár Vera, Juhász Adri, Baronits Gábor és Kedvek Richárd koccintott.
Claudia pedig a fotókat elnézve ismét kivirult és remek formában van. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy csalódott asszony. Láthatóan feltöltődött az amerikai utazása alatt, és karácsonykor kislánya mellett még inkább boldog lesz.

A Jóban Rosszban rajongói december 23-ig követhetik Csillagkút történetét, és csupán egy hetet kell kibírniuk kedvenc sorozatuk nélkül. Január 2-ától ugyanis ismét hihetetlen izgalmakkal folytatódik a TV2 sikersorozata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top