Sztárok

Megalázták a villalakók VV Esztert

Lassan sportot űz abból Kinga és Attila, hogy Eszteren gúnyolódnak a háta mögött. Az ügyvédnő bűne, hogy bevallotta: tetszik neki az összeférhetetlen férfi.

Megalázták a villalakók VV Esztert„Attila! Eszterrel nagyon illenétek egymáshoz, mert ő egy szép lány, és okos is!” – olvasták fel a villalakók éjjel az egyik nézői SMS-t. Attila azonban nem reagált az üzenetre, legalábbis nem Eszter jelenlétében, hanem a háta mögött a hálóban. 

Kinga pár perccel később cukkolni kezdte az összeférhetetlen fiút. „Esztivel szép pár lennétek. Ezt írták. Miért nem jössz össze vele?” – kuncogott a szőkeség, mire Attila flegmán így válaszolt: „Mert nekem nem kell! Gyere vele te össze!”
Ezután Attila és Kinga azon viccelődtek, hogy Esztert „odaadják” Gergőnek, mert úgyis együtt alszanak, és lesz legalább valaki, aki megsimogatja az ügyvédnőt.

Erre már Gergő és a Csaba is felkapta a fejét, majd érdekes módon épp Csaba volt az, aki megvédte az ügyvédnőt. „Ti hogy dobálózhattok egy emberrel?” – szegezte neki a kérdést Attilának és Kingának, akik csak tovább vihorásztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top