nlc.hu
Sztárok
Lelepleztük VV Attila legnagyobb hazugságát

Lelepleztük VV Attila legnagyobb hazugságát

Megtörtént, amire senki sem számított. VV Attila és VV Kinga összejött. Legalábbis ezt hazudják a villalakóknak, hogy megtudják, ki "hűséges" hozzájuk.

Lelepleztük VV Attila legnagyobb hazugságátVV Kinga és Attila egyik éjjel lepaktáltak egymással. Kitalálták, hogy mindenki előtt eljátsszák: szerelmesek lettek és egy párt alkotnak. Teszik mindezt azért, hogy megtudják, a többi villalakó mennyire lenne őszinte hozzájuk ekkor is. Leginkább Eszter reakciójára lennének kíváncsiak. A villa ügyvédnője ugyanis a napokban szerelmet vallott Attilának, és elárulta azt is, hogy halálosan féltékeny. Attila azonban kigúnyolta a villa ügyvédnőjét, és pincsikutyaként ment beszámolni a történtekről Kingának.
Attila és Kinga a párbaj után, hétfőn este akarják beizzítani a tervüket. Mindenesetre figyelemre méltó Kinga érdek nélküli pálfordulása. Egyszer már mindenféle undorító féregnek elmondta Attilát, majd Csabi vállán sírta el magát, és terjesztette, hogy az összeférhetetlen fiú büdös, nem beszélt vele három hétig, és most simán lesz a kamubarátnője…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top