Sztárok

Veszekedés! Egymásnak esett Keresztes és Malek

Nem bírtak egymással a mentorok a szombat esti X-Faktorban. Malek Miklós és Keresztes Ildikó között heves szócsata is kialakult az egyik produkció után.

Veszekedés! Egymásnak esett Keresztes és MalekTapintható volt a feszültség szombaton este az X-Faktorban. Nagy Feró Muri Enikőért, Malek Miklós Kocsis Tiborért, Keresztes Ildikó pedig Baricz Gergőért kampányolt. Az este végén Kocsis Tibor szinte hibátlanul adta elő Robbie Williams: I Will Talk and Hollywood Listen című slágerét, és ezt minden mentor észrevette, kivéve Keresztes Ildikót, aki így kezdte véleményezését: „Nagyon jó voltál, de szerintem amikor először énekelted ezt a dalt, akkor erőteljesebb voltál…” Ildikó be sem tudta fejezni a mondatot, amikor Malek Miklós hangos szócsatába kezdett. Keresztes nem szállt be a vitába, egyszerűen hátradőlt és hagyta, hogy a többiek beszéljenek. Végül visszaszúrt egyet Maleknak, és befejezte a véleményét.

Kocsis Tibor egyébként Muri Enikővel bejutott a döntőbe, a versenytől Baricz Gergőnek kellett búcsúznia. Az X-Faktor fináléját vasárnap este héttől adja az RTL Klub.

 

Karácsonyi receptek, dekor- és ajándék tippek a Nők Lapja Café Advent oldalán! Kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top