Sztárok

Megtudtuk, mi VV Gergő titkos ajándéka

Nem éppen hétköznapi ajándékkal készül Dukai Regina a testvérének, Gergőnek. A Való Világ játékosa egy titkos dolgot kap, már ha a készítők megengedik...
Megszereztük VV Gergő üzenetét

Dukai Regina reméli, hogy testvére, Gergő csak kamatoztatni tudja majd a Való Világból származó népszerűségét. A modell azt szeretné, ha a fiú továbbra is szakácskodással, főzéssel foglalkozna, mert úgy érzi, abban igazán tehetséges, de kellően exhibicionista ahhoz, hogy szerepeljen. „Nagyon büszke vagyok a tesómra, néha picit mérges vagyok rá, amikor csúnyán beszél, de szerintem ez a bezártság miatt van… Az is bánt, ha »Sittesnek« nevezik. De nagyon büszke vagyok rá, mert azt gondolom, jól viseli” – kezdte Dukai Regina a beszélgetést, aki majd ellátja tanácsokkal testvérét a médiával kapcsolatban. „Azt szeretném, ha karácsonyra beküldhetnék neki egy általam tervezett pizsamát. Úgy érzem, abból tudni fogja, hogy az az én ajándékom, mert ráírni, hogy kitől kapta, úgy tudom, nem lehet” – mondta Regina. A teljes riportot megnézheted a videóban.

Karácsonyi receptek, dekor- és ajándék tippek a Nők Lapja Café Advent oldalán! Kattints ide!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top