Sztárok

Összeugrott a TV2 két sztárja

Majka nem kegyelmezett Alekosznak és Másának. Élő adásban kérdezte meg tőlük, miért nézik ennyire hülyének a nézőket.

Összeugrott a Tv2 két sztárjaMa este véget ér az ÖsszeEsküvők. Nagy meglepetést okozott, hogy az Alekoszt folyton elutasító orosz Mása mégis igent mondott a görög férfinek, így indulhatnak a fődíjért. Majka szerint hülyének nézik a tévénézőket. „Most nyilvánvalóan ennyire hülyének nézitek az embereket, hogy megpróbáljátok elhitetni, hogy szerelemre  lobbantatok a végjáték előtt?” – kérdezte Majka Alektól és Másától. A görög kerek-perec kijelentette: A szerelemnek ehhez semmi köze, de Mása tovább cifrázta a dolgokat. „Mi senkit nem csaptunk be, mert nem mondtuk, hogy odáig vagyunk egymásért. Én csak szeretném megismerni azt az Alekoszt, aki nem a kamerák előtt játszik” – védekezett Mása.
Majka erre röhögve közölte, hogy szerinte Alekosz az életben is fehér alsógatyás atlétatrikós fazon… Természetesen szóba került a görög alkoholizálása is. Folytatás a videóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top