Sztárok

Rubint Réka kampányt indít Muri Enikőért

Az X-faktoros Muri Enikő mellett kampányol Rubint Réka a Facebookon. Nem véletlen, hogy a fiatal énekesnő mellett tette le a voksát Schobert felesége...

„Drága Követeim! Egy nagyon kedves barátunk, Muri András lánya, Muri Enikő az X-Faktor döntőse lett. Tudjátok, hogy Andrásnak köszönhető, hogy 10 éve eljutnak hozzátok a Réka DVD-k? Bizony! Ő az, aki forgalmazza és eljuttatja az üzletekbe, hogy ti a lehető leghamarabb hozzá juthassatok a tornáimhoz. Éppen ezért szeretném a segítségeteket kérni! Enikő hangja zseniális, nálunk Ő a nyerő!… Nézzétek szombaton és vasárnap este az X-Faktort, és ha tetszenek Enikő produkciói, akkor segítsétek ő szavazataitokkal a megérdemelt győzelemhez!… Hálás köszönet minden egyes szavazatért…” – olvasható  Rubint Réka bejegyzése a közösségi oldalon. Enikőnek egyébként mentora is kampányol. Nagy Feró szendvicsemberként járja az aluljárókat és Enikőt népszerűsíti.

 
Rubint Réka kampányt indít Muri Enikőért
 
Rubint Réka kampányt indít Muri Enikőért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top