Sztárok

Minden megváltozik! VV Veronika hihetetlen terve

Ördögi tervet eszelt ki Veronika. A párbajra készülő villalakó nem hétköznapi levelet fog hagyni a többi játékosnak. Ha sikerül a terve, alaposan megváltoznak a viszonyok a villában.

Minden megváltozik! VV Veronika hihetetlen terve Veronika egyedül Pétert avatta be tervébe az éjszaka. „Csak neked elárulom a titkomat, amit vasárnapig szeretnék megvalósítani. De nem mondhatod el senkinek, csak azért mondom el, hogy segíts benne – kezdte Veronika Péternek. – Valami ütős levelet szeretnék hagyni magam után, akár visszajövök, akár kint maradok… Olyanokról írnék, akikhez nem állok közel, de az ő titkukat nem tudhatom meg, mert nem beszélünk. Viszont az az ötletem támadt, hogy bemászok a nyugiszobába az ágy alá, mivel mindig ott van Vera és Fecó. Bebújok, kihallgatok valami brutális pletykát, és azt írom meg!” – fedte fel titkát Veronika, akinek tervét hallva még Peti szája is tátva maradt. „Ha ezt megcsinálod, én megzabállak, Veronika!” – mondta a gonoszkodó Peti.

Majd kéz a kézben elcammogtak a nyugiszobába, hogy kipróbálják, befér-e az ágy alá Veronika. A plasztikázott lánynak elég nehézkesen ment a bújás, főleg a szilikonok miatt. Végül csak sikerült, és Veronika így szólt: „Én ezt megcsinálom, kell az infó, Peti! És a levelemben sem árulom el, hogy az ágy alatt hallgattam ki őket, hanem azt hiszik, hogy Verától tudtam meg. Így kettejük barátságának vége!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top