Sztárok

Fordulat Hernádi Judit életében

Egyre elterjedtebb, hogy a magyar celebek egy bizonyos piros cérnát viselnek a csuklójukon. De vajon miért hord ilyet Claudia és Hernádi Judit?

Fordulat Hernádi Judit életébenHernádi Judit színésznő tavasszal kezdte viselni egy piros fonalat a csuklóján. Lapinformációk szerint jósnője javaslatára kötötte kezére a kis madzagot, ez ugyanis megóvja a szerencsétlenségtől. A fonalat egy átokűző szertartás után kapják az “alanyok”, ez nem csak átok és rontás ellen véd, hanem akkor is, ha valakinek a párkapcsolatát átkozták.
Az egyik hetilap szerint Hernádi Judit kezén azonban a napokban elszakadt az a bizonyos fonal. Ezoterikus körökben ez annyit jelent, hogy az piros szalag viselőjénél a negatív erők kerekednek felül.
Ahogyan azt korábban megírtuk: Liptai Claudia is hetekig viselt hasonló vékonyka piros fonalat a karján. Ő azonban magától vette le a segítő madzagot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top