Sztárok

VV Csaba visszavág: “Elárulom Attila titkát!”

Csaba éjszaka ördögi tervet eszelt ki VV Attila ellen. Azt mondta, a fiú egyik legkellemetlenebb titkát árulja el a párbajon, ha úgy adódik.

VV Csaba visszavág: Attila ismét darázsfészekbe nyúlt. Az összeférhetetlen fiú ugyanis még önmagához képest is mondvacsinált indokkal zavarta ki párbajozni Csabát. „Állandóan az orrodban turkálsz, szóval edd a fikát otthon, te kapod a jelet!” – mondta Attila élő adásban Csabáról. A tujának csúfolt fiú azonban felszívta magát, és egyetlen barátjának, Fecónak elárulta, ugyanezzel a fegyverrel fog visszaütni. „Ha Attila ilyen mondvacsinált indokkal akar lejáratni, akkor a párbajon én is igencsak kellemetlen helyzetbe hozom! Élő adásban fogom elmondani, hogy gombás a lába, háromnaponta fürdik, és azért undorodott tőle Kinga, mert büdösen befeküdt mellé állandóan. Na, ki az igazi igénytelen?!” – háborgott hétfő éjjel a szaunában Csaba, aki alaposan lejáratja Attilát, ha valóban betartja ígéretét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top