nlc.hu
Sztárok
VV Péter éjszakája: szédülés és fájdalom

VV Péter éjszakája: szédülés és fájdalom

Nem viselte jól Péter, hogy Attila fél kézzel elbánt vele a bokszgálán. A valóságshow-veterán hősiesen állta az ütéseket és azt is, hogy vesztett, de a ringen kívül látható volt, hogy VV Péter megszédül.

VV Péter éjszakája: szédülés és rosszullétAlig hogy kilépett a ringből, láthatóan megszédült VV Péter, aki kicsit sem volt jó színben a bokszgála után. Léptei valamivel már határozottabbnak tűntek a villába visszaérve, de a kiválasztás alatt többször panaszkodott arc- és orrfájásra, beszélni sem nagyon tudott.

Néhány órával később Péter már együtt iszogatott a többi lakóval, de a műsor készítői így is figyelemmel kísérték éjszaka valamennyi játékos egészségi állapotát.
Úgy tudjuk, egész éjjel orvosi felügyelet volt a villában, amennyiben bárkinek bármilyen baja volt, azonnal mehetett a doktorhoz. Ha pedig a bokszsérülés miatt szükséges, a játékosokat természetesen röntgenre és további vizsgálatokra is elviszik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top