Sztárok

Majka beszólt Csézynek és a NOX-nak

Jól ismerjük Majkát: ami a szívén, az a száján. A legtöbb híresség éppen ezért inkább összekacsint vele, és veszi a poént. Vajon Csézy is...?

Majka beszólt Csézynek és a NOX-nakA kedd éjszakai Esküdj! című műsor vendége volt Tolvai Reni és a NOX együttes egykori tagja, Nagy Tamás, akit legutúbb a Nagy Duett és a Megasztár koreográfusaként láthattunk. Reni a műsorban jelentette be, hogy indul az idei Eurovíziós Dalfesztivál magyar selejtezőjén, és reméli: ő képviselheti hazánkat a 2012-es dalfesztiválon. „Te mész az Eurovízióra? Végre egyszer, adná az isten, hogy ne küldjük ki a NOX-ot” – mondta Majka, akinek szavain egyáltalán nem sértődött meg Nagy Tamás. „Ez még  belefér” – mondta a táncos, amin felbátorodva Majka így folytatta: „Mondjuk abban a produkcióban, Tomikám, nem te voltál a lehúzó… olyan jó lenne, ha nem a NOX meg a Csézy menne…” – folytatta Majka. A teljes videót itt nézheted meg.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top