Sztárok

Megszereztük a villalakók titkos listáját

A villalakóknak hétfőn éjszaka el kellett mondaniuk, hogy mit szeretnének a Mikulástól. Az online adásban mindenki színt vallott, kifényesítette a csizmáját és leadta "rendelését", remélve, hogy megkapja ajándékát a Mikulástól.

Ezt kérték a villalakók a Mikulástól!

Attila: „Én csomagokat állítottam össze, ezek közül szeretném valamelyiket. Első csomag: egy darab hároméves igazi párduc, jó agresszív fajta! Második csomag: egy új tornacipő, és 24 órára Artúr Bandi kutyám költözzön be a villába. Hármas csomag: egyliteres Becherovka, ami pont belefér a cipőmbe. Választási lehetőséget adtam neked, kedves Mikulás.”
Fecó: „Tudom, hogy nem lehetséges, de a gyerekeim rajzának nagyon örülnék. Mást nem is kérnék.”
Kinga: A cselszövő azt szeretné, ha az öccse bemehetne hozzá pár órára. „Ha nem lehetséges, akkor csokinak is örülnék, de jó lenne, ha a családom rajzolna rá egy szívet, hogy tudjam: szeretnek.”
Peti: „Nekem már az is elég, ha nem lopják el a cipőmet reggelre.”
Vera: „Egy matchboxot szeretnék, mert a régit elvitte Cristofel.”
Sehi: A szőkeség nagyon szeretne egy levelet a barátnőitől. „Ha ezt nem kapom meg, akkor 60 centi európai póthajat és zsírleszívást kérnék.”
Csabi: „Egy gitárhevedert szeretnék, mert bárhová utazok a világban, azt veszek, mert gyűjtöm.”
Gergő: „Egy szuperhősös pólónak örülnék.”
Veronika: „Édesanyámtól egy levél mindennél többet érne. Egyébként szép ruhákat kérnék.”
Eszter: „Cukormentes csokit!”

Megszereztük a villalakók titkos listáját

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top