Sztárok

Claudia menti meg a TV2 bukott műsorát?

A nézők imádták sziporkázó, csipkelődő humorát. Sokan alig várták, hogy Clau visszatérjen a képernyőre. Lehetséges, hogy nem is kell tavaszig várni?

Claudia menti meg a Tv2 bukott műsorát?Néhány hete az egyik napilap arról írt, hogy Liptai Claudia megújította szerződését a TV2-vel, így egészen biztos, hogy tavasszal visszatér a képernyőre. Habár információink szerint nem a Mokkában, hanem az új Megasztárban láthatjuk viszont Claudiát. Egyes internetezők szerint azonban nem ártana megfontolni, hogy Liptait már az ÖsszeEsküvők végjátékában bevessék, hiszen ő a TV2 legnagyobb csillaga, a műsor nézettsége pedig finoman szólva sem jó.

„Nagyon jó hír! Clau remek műsorvezető, nélküle a Mokka is savanyú emberek gyülekezete. Clau és Majka vezetné az ÖsszeEsküvőket, a nézettség rekordot döntene! Várunk vissza” – írja az egyik fórumozó.

„Claudiát én is bírom, de az ÖsszeEsküvőket szerintem, még az ő profizmusa sem mentené meg. Ilyen széthúzott, ellaposodott műsort rég láttam” – kontrázott egy másik internetező.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top