Sztárok

Liptai Claudia egyedül karácsonyozik

Még a miami nyarat élvezi, de hamarosan haza kell térnie a szomorú és szürke Magyarországra Claudiának, aki a szeretet ünnepén minden bizonnyal magányos lesz.

Liptai Claudia egyedül karácsonyozikBár egyesek tudni vélik, hogy szerelme, Péter elköltözött Claudiától, a pár a legfrissebb hírek szerint még együtt van. Nem így lesz ez azonban karácsonykor, amikor Claudia szerelme minden bizonnyal hazatér családjához, hogy gyermekeivel ünnepeljen. Természetes, hiszen a gyerek az első, a tényen azonban, hogy Claudia magára marad, nem változtat. A nemrég megsérült Pankát ugyanis viszi majd édesapja, Gesztesi, aki az egyszerű hétköznapokon is imádja, ha hatalmas családja körülveszi, nemhogy még a szeretet ünnepén. „Szeretnék a szeretteimmel együtt ünnepelni. Sokan leszünk, a menüt én magam készítem el” – nyilatkozta egy korábbi ünnepen a lelkes Gesztesi. Claudia persze a szentestét minden bizonnyal kislányával, Pankával tölti majd, és arra is nyílik lehetősége, hogy meglátogassa idős, betegeskedő édesapját, István bácsit. A döntés, kibékül-e végre teljes szívből életben maradt szülőjével, már csak egyedül az ő kezében van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top