Sztárok

Kimaradt jelenet: VV Fecó feladta a játékot éjszaka

VV Fecó összeroppant kedden, és éjszaka bejelentette a műsor készítőinek, hogy szeretné feladni a bokszos játékot.

Kimaradt jelenet. VV Fecó feladta a játékot?Fecónak gondolkodási időt adtak a készítők. Az, hogy végül ringbe lép-e Fecó, valószínűleg a ma esti összefoglalóból derül ki. De hogyan jutott el Fecó odáig, hogy zokogva feladja a játékot? Fecó két okot jelölt meg. Az egyik, hogy a hetven nap alatt hiába adott bele mindent a feladatokba, soha nem kapott elismerést, dicséretet. „Kudarcként élem meg a villalétemet” – mondta Fecó.
A kétgyermekes apa nem tagadja, azért is szeretne visszalépni a boksztól, mert adott esetben nem szeretne Attilával bunyózni. „Nekem Attila a barátom, és amikor veszekedünk, az nagyon zavar. Ilyenkor úgy érzem, félreismertem őt. Érzelmes ember vagyok, úgy érzem, elveszítettem egy barátomat. Lelkileg összetörtem” – mondta a többieknek Fecó. Érdekes ez annak az embernek a szájából, aki húsz órával korábban még úgy nyilatkozott: Szívesen megverné Attilát.
Az összeférhetetlen fiúnak is volt lehetősége reagálni Fecó szavaira. „Amilyen helyzetbe most kerültél, azt magadnak köszönheted, az a te felelősséged. Eltúlzott hazugságokkal érvelsz, ami engem sért. Ebből indult a nagy összeveszésünk, és bevallom, már nem érdekelsz engem. Nem vagy partner a konfliktuskezelésben. Az apád f….n kívül rád egy rossz szót nem mondtam. Mindig ellenem lépsz fel, határozottan támadóan. Ha gondod van velem, elvonulsz, megsértődsz, gyártasz egy elméletet rólam, és nem kérdezel. Ez hiba” – szögezte le Attila.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top