Sztárok

Kiderült, ki tartja a lelket az X-Faktor mackójában

Tarány Tamás egész héten feltűnően nyugodt volt és még az adás előtti percekben is arról beszélt, hogy most érzi a legstabilabbnak a produkcióját. Mégis ő volt az egyik párbajozó, ráadásul a legjobb barátaival kellett szembeszállnia, akiket testvéreiként szeret.

Kiderült ki tartja a lelket az X-Faktor mackójában„Úgy éreztem, kiszakad a torkom”
„Rettegtem attól, hogy egyszer eljön ez a pillanat, hogy pont velük kell majd párbajoznom. Tudtam, hogy lesz ilyen, de azt nem gondoltam végig, hogy egyikünknek majd távoznia kell. Először dühös voltam, haragudtam a világra! Aztán kezet fogtunk, nyugtáztuk, hogy ettől féltünk, és felmentünk a színpadra” – emlékszik vissza Tamás a szombat estére. Az énekest látszólag lebénította a trauma, ő mégis úgy érezte, a barátaiért énekel. „Végig az együtt töltött idő járt a fejemben, a közös emlékeinkre gondoltam. Ez pedig annyi energiát adott, hogy még keményebben énekeltem. Úgy éreztem, kiszakad a torkom.”

Hatalmas erők dolgoznak benne
Mentora, Malek Miklós szerint ennek így kellett történnie. „A párbaj jó dolog, ha az ember továbbjut, mert akkor rengeteget tud belőle tanulni. Egy ilyen éles helyzetben a versenyzők megérzik, hogy mennyire fontos nekik a verseny és ha fel tudnak állni belőle, akkor szárnyalhatnak tovább” – mondja a mentor, aki egyébként is nagyon figyel Tomi lelkére, mert felismerte, hogy őt így lehet motiválni. „Nagy szíve van ennek a srácnak, össze tud omolni, de ebből kifelé semmi sem látszik, mert jól leplezi

„Nagy szíve van ennek a srácnak, össze tud omolni, de ebből kifelé semmi sem látszik, mert jól leplezi.”

. Amikor együtt dolgozunk, egészséges mértékben szoktam őt erősíteni. Azért nem ápolgatom túl a lelkét, mert tisztában kell lennie azzal, hogy azért vagyok vele szigorú, mert hiszek benne. Hiszek a tehetségében.” Miklós a mentorok házában még kételkedett, hogy biztosan Tamást kellene-e vinnie az élő show-ba, ám időközben valami változott. „Azért nem voltam benne biztos, mert nehéz falatnak tűnt. A múltja, hogy biztonsági őr volt, nem adott garanciát a sikerre. És a karaktere sem. Mentorként pedig azokat kellett magammal vinni, akik már majdnem készen vannak a világhírre. Mégis vittem, mert láttam, hogy valamit kivált az emberekből. Engem az nyűgöz le benne, hogy mennyire képes fejlődni, és hogy milyen hatalmas erők dolgoznak benne.”

Kiderült ki tartja a lelket az X-Faktor mackójában„Aki bekerült az első ötbe, arra szép karrier vár”
Tomiban most már még komolyabb erők dolgoznak, mert megfogadta, hogy ezen túl a Rocktenorsért is énekel majd. „Felállok és megrázom magam! A Rocktenors már elénekelte, hogy »show must go on«.  Nekik ez a műsor véget ért, de elkezdődött az élet és a jövő. Én pedig mostantól még keményebben fogok dolgozni” – mondja Tamás. Mentora szerint fontos a győzelem, de a legjobbaknak mindenképpen jó esélye van a további sikerekre. „Aki bekerült az első ötbe, arra szép karrier vár. A lehetősége már most majdnem mindegyiknek megvan, de a győzelem önmagában nem jelent karriert” – vélekedik Malek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top