Sztárok

Bochkor Gábort kenyérre keni a lánya – fotó

A Nők Lapja Évszakok téli számának címlapján Bochkor Gábor és családja szerepel. A kis Nóra valósággal kenyérre keni édesapját. Werkfilm a fotózásról!

Bochkor Gábort kenyérre keni a lánya - fotóElőször vállaltak lányukkal közös műtermi fotózást Bochkorék. Amíg a szülei interjút adtak, Nóra a neki kikészített rágcsálnivalót majszolta, majd mikor végzett, hátrafordult édesapjához, és így szólt: „Apa, töröld meg a kezemet!” A vagány rádiós pedig – mint minden szülő – szó nélkül törölgette kislánya pici kezét. Nóra nagyon nyugodtan viselte a fotózást, és élvezte, hogy állandóan új ruhákban pózolhat. Csak néha szakította félbe az interjút, akkor is azért, mert puszit kért a szüleitől!

„Rengeteget tanulok a gyerektől. Vannak bennem pajzsok, és Nóri az egyetlen, akit feltétel nélkül tudok szeretni. Amikor megjelent a pink műanyag babakonyha a krémszínű dekoron, azzal azért meg kellett küzdenem magamban, de ma már hiányozna, ha nem látnék Nóritól egy-egy nyomot. Az ember egész életében az örömöket keresi, és engem ez most kielégít. Jól érzem magam” – nyilatkozta egy korábbi interjúban Bochkor Gábor.

 Részletekért nézd meg a videót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top