Sztárok

Molnár Anikó dolgozni akar

36 évesen szakmát tanul, mert belátta, nem tud örök életében megélni abból, hogy valóságshow-kban szerepelt – írja a Bors.

A „dubajozó” Molnár Anikó mostanság csendesen éli az életét: szakmát tanul és a feladataira koncentrál. Egyelőre csupán a családjával osztotta meg, hogy milyen hivatást választott. „Anikó csak akkor szeretne beszélni új hivatásáról, ha már minden papír a kezében van. (…) Különleges szakmát választott, lassan egy éve tanulja, és jövőre befejezi az iskolát” – árulta el a bulvárlapnak a bátyja, Attila. Az egykori Nagy Ő – aki két éve még a krupiékarriert fontolgatta – továbbra is az édesanyjával él, s állítólag a pasizást is hanyagolja. Testvére szerint jelenleg a karrier fontosabb a számára. „Most inkább a választott hivatásával foglalkozik, megtalálta azt, amiben jó” – jegyezte meg a húgáról, aki legutóbb Amerikában próbált szerencsét.

fotó: RTL Klub, Bársony Bence
Fotó: RTL Klub, Bársony Bence

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top