Sztárok

Tóth Vera leleplezte magát

Miért küzd bántudattal? Miért gyötri a pánikbetegség, már kamaszkora óta? Ezekről is beszélt a DTK Show felvételén Tóth Vera.

Tóth Vera leleplezte magátFiatalon kezdte zenei pályáját Tóth Vera, aki tinédzserként már bárokban énekelt, aminek kialvatlanság és kimerültség lett az eredménye. Majd a kamasz Vera pánikrohamokkal küzdött. És bár eltelt tíz év, a mai napig előjönnek hasonló érzések, ha stresszes helyzetekben szorongani kezd. „Ilyenkor gyorsan elkezdek valami mást, takarítok vagy zenét hallgatok, a lényeg, hogy nem szabad belemenni a pánikolásba” – osztotta meg Vera a módszert D. Tóth Krisztával.

Szerencsére a családja mellett néhány igazán jó barát is Vera mellett áll. Kevesen tudják, hogy a tehetségkutatóban nyertes lány egyik legjobb barátnője a hazai underground zene bombázó forradalmára, Pásztor Anna, az Anna&The Barbies énekesnője, és a közeli barátok között tartja számon Pély Barnát, aki közreműködött Vera lemezein is. „Dorinával mi nagyon szerettük egymást, aztán amikor Barnával összejöttek, akkor elkezdtünk együtt dolgozni” – mesélte Vera, hogyan kezdődött barátsága az egykori zsűritaggal.

DTK – D. Tóth Kriszta Show
m1, november 22., kedd, 21.00

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top