Sztárok

Te mire költenéd Victoria Beckham aranymobiljának árát?

Egy Victoria Beckham-kompozícióba átlagos napokon is emeletes platformcipők, krokodilbőr minibőröndök, szuperszűk szoknyák és gigantikus napszemüvegek tartoznak, legújabb dísze pedig egy 8 milliót érő arany iPhone. Gondolatban mi is elköltöttük Mrs. Beckham pénzét.

A focistafeleséget puszta fejjel, hanyag outfitben jó, ha szökőévente egyszer láthatjuk, kizárólag dizájner darabokat visel, de azt bármi áron. És itt nem csak az anyagiakra gondolunk. A tizen-akárhány centis sarkakon való balanszírozás, illetlenül feszülő szoknyák/ruhák, a sokat, de minimum a napot eltakaró kalapok viselése és gigantikus táskák hordása sok nő számára akár egyesével is kimerítő feladat lenne. Nem így Victoriának, aki a luxusdivatházak terén igen sokoldalú műveltséggel bír és mindenből a legjobbat, legdrágábbat választja. Ja, hogy tizedannyiért kapna a célnak ugyanúgy megfelelő kalapot, telefont, kocsit? Nem számít, mert ez kérem presztízskérdés! Mi pedig eljátszottunk a gondolattal, hogy mire költenénk el Victoria milliós csecsebecséinek az árát.

24 karát per szülés
Victoria méregdrága kiegészítői között nemrégiben egy 24 karátos arany iPhone is felbukkant, értékét 22 ezer fontra, azaz körülbelül 8 millió forintra teszik. A puccos mobilról készült fotók bejárták a fél világot, azzal a kiegészítéssel, hogy a sztárnak a luxuskészüléket lánya, Harper júliusi 10-ei születése alkalmából vette a férje. Szóvivőjük azt állítja, hogy az aranymobil már régebben megvan. Bár elég vicces belegondolni, hogy valaki, akinek egy kisebb fővárosi garzont érő mobilja van, elfekvőben tartja otthon és csak több hónapos csúszással „sétáltatja meg”.

Te mire költenéd Victoria Beckham aranymobiljának az árát?

Megnéztük, ha nekünk állna rendelkezésünkre 8 millió forint, mi mindenhez kezdhetnénk vele, már ha éppen nem a kérdéses aranyketyerével akarnánk vakítani az ártatlan paparazzonépet. Ha már szülés, és celebtémakör, kíváncsiak voltunk, hogy meddig jutnánk ennyiből egy magyar magánklinikán – kiderült, hogy sokáig. Az ország egyik legdrágább klinikáján kilencszer szülhetnénk császárral, ötcsillagos körülmények között. Persze lehet, hogy teljes focicsapatra gyúrunk, nos, ez esetben választhatjuk az olcsóbb, érzéstelenítés nélküli hüvelyi szülést is. Ebből az összegből 13 is kijön és még taxira is marad.
 
Lakásárú táskák, színben passzoló kamikaze cipőkkel
Victoria örök kedvencei között a Hermès Birkin típusú táskák is szerepelnek, ezekből több mint száz darabbal rendelkezik, méghozzá 540 millió forint értékben. Egyik nagy kedvence egy 35 centi hosszú, fényes bordó krokodilbőr darab, ezt szintén férje vette neki karácsonyi ajándékként, nem kevesebb, mint 9 millió forintért.

Te mire költenéd Victoria Beckham aranymobiljának az árát?

Hogy mi mire is költenénk Victoria egyetlen táskájának az árát? A Beckham név árnyékában nehéz elszakadni a focitól, de nem is muszáj. Megszállott lasztifanokként (vagy minimum focirajongók társaként) költhetnénk mondjuk a David Beckham által vásárolt Birkin árát „Erkölcs, erő, egyetértés” szlogennel Fradi-bérletre. A 2012-es tavaszi idényre VIP Bronz Páholy bérletből (31 700 forintért) 283 darabot vehetnénk (plusz némi szotyit).

Monogramos kupé kontra ökojátszótér
A sztár az autós útjain sem tűri a jelentéktelenséget. Személyre szabott Bentley Continental GTC coupéval hasít (árát 250 ezer dollárra, vagyis 57 millió forintra tippelik), melybe, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, ki is tekergeti a kormányt, minden szabad szemmel észlelhető területre „betetováltatta” a monogramját.

Te mire költenéd Victoria Beckham aranymobiljának az árát?

Na, mi fix, hogy ennyit nem költenénk autóra. Először 1 850 000 forintért vennénk egy használt, de helyes kis piros Mini Coopert, Ebben az összességében egy 2003-as évjáratú, sérülésmentes, garantáltan guruló kupét kapunk, igaz, monogramgravír nélkül. Ezek után a maradék 55 millióval is illene valamit kezdeni, mondjuk egy ökojátszótérrel támogatni a kerületünket, és ezzel kicsit a saját gyerekünket, illetve magunkat is, már ha érdekeltek vagyunk benne. A Margitsziget északi részén már létezik is egy ilyen, annak építését a svéd kereskedelmi kirendeltség 10, a főváros pedig nettó 22 millió forinttal támogatta, vagyis 18 millióval kevesebből, mint amennyit mi szánnánk rá.

Stíledukáció Victoria Beckham módra
Beckhamné szívesen reklámozza saját termékeit is. Repülőútjai során nem szokatlan, hogy a parabolaantenna méretű napszemüveg valójában a saját DVB-kollekciójából származik. Így volt ez egyik Londonból Los Angelesbe való érkezésekor is. Akkor jól szabott titkos ügynököket is megszégyenítő módon saját márkás pilótaszemüvegét stílusos barna kalappal, hozzá passzoló Louboutin-bokacsizmával és egy közel hatszázezer forintos Stella McCartney-kabáttal egészítette ki.

Te mire költenéd Victoria Beckham aranymobiljának az árát?

A military stílusú ruhadarab nagy népszerűségnek örvend, Anne Hathaway és Jennifer Connelly is vásárolt, mi viszont nem tennénk. Nemcsak mert már rég elkapkodták a boltokból, hanem mert hasznosabb, ugyanakkor legalább ennyire divatkompatibilis ötletünk is van ugyanennek az összegnek az elköltésére. Egy egyéni oktatással zajló stylist-divattanácsadói tanfolyamon több mint 200 ezer forintért négy hónapig koptathatjuk a padokat Budapesten, a maradék 400 ezerből pedig már a divatból kiokosítva ruházhatnánk be egy komplett, felső-közép árkategóriás dívaszettre: platformcipővel, bőrtáskával, szép télikabáttal, márkás szemüveggel, és egy orbitális nagy, de legalábbis orrig behúzható kalappal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top