Sztárok

Külföldre utazik Liptai

Ajándékba kapta párjától, Bochkor Gábortól a kétszemélyes amerikai utat Várkonyi Andrea. A híradós a legjobb barátnőjét, Liptai Claudiát viszi magával – értesült a Blikk.

Külföldre utazik LiptaiKülönleges csajos kiruccanásra készül Liptai Caludia (38) és Várkonyi Andrea (39): pasik és gyerekek nélkül vágnak neki a nagyvilágnak. A bulvárlap úgy tudja, hogy a két tévés a hét végén ül repülőre, hogy elutazzon Miamiba egy kis kikapcsolódásra. Igazi bulizós, beszélgetős egy hét vár rájuk, a „kemény” munka, a gyereknevelés pedig Bochkor Gáborra és Gesztesi Károlyra marad. „Nemrég volt a születésnapom, Gábor meglepett ezzel a Miamiba szóló repülőjeggyel, Claunak pedig úgy alakult az élete, hogy van még egy kis szabadideje, így gondoltunk, együtt megyünk” – nyilatkozta a lapnak a Tények műsorvezetője.

Liptai nagyon hálás a barátnőjének, hogy őt viszi magával az útra. „Régi vágyam volt, hogy lássam, hogyan készülnek Amerikában az ünnepekre” – vallotta be a műsorvezetőnő, akinek egy ideig kétséges volt az elutazása kislánya, Panka sérülése miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top