Sztárok

Így győzte le a daganatos betegséget a TV2 műsorvezetője

Mai napig emlékszik rá Demcsák Zsuzsa, amikor orvosa felhívta telefonon és közölte vele: kemoterápiára kell járnia. Ő azonban inkább saját erejéből győzte le a betegséget.

Így győzte le a daganatos betegséget a Tv2 műsorvezetőjeEgy nőgyógyászati rutinműtét szövettani eredménye mindent megváltoztatott. Zsuzsa életében. „Két héttel a rutinműtét után, egy költözködés közepén, éppen amikor az egyik barátnőmmel csomagoltam, váratlanul felhívott az orvos. Nem köntörfalazott, hamar kimondta a lényeget. Közölte, hogy a rutinműtét során a méhnyakról eltávolított szövetben rákos sejteket találtak – emlékezett vissza Zsuzsa, akivel közölte az orvosa, hogy kemoterápiára kell járnia. – Először totálisan összeomlottam. De szinte percekkel később felemeltem a telefont és a létező összes lehetséges alternatív gyógymódot megkerestem. Hat hét pokol után megszületett az újabb vizsgálat eredménye, mely szerencsére már nem mutatott ki nálam semmilyen rendellenességet” – mondta Zsuzsa Joshi Bharat műsorában. A teljes interjút megnézheted a videóban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top