Sztárok

Sírva menekül volt férjéhez Dundika?

A Best magazinban szólalt meg először Dundika volt férje, Szentiványi László. A férfi szerint Majka a most született gyermekkel akarta megfogni Dundikát. Ettől függetlenül sok boldogságot és jó egészséget kíván volt nejének és a gyermeknek, aki még az ő nevét viseli.

Sírva menekül volt férjéhez Dundika?Mivel Dundika hivatalosan még Szentiványi felesége volt, amikor a gyermeke megfogant, ezért a hatályos törvény szerint a kis Marián vezetékneve Szentiványi lett. A volt férj azt mondja: már gratulált egykori nejének, és amikor kérik, természetesen szó nélkül aláírja a lemondó nyilatkozatot.
„Bár szorítok azért, hogy ne nekem legyen igazam, de szerintem Hajni és Majka kapcsolata így sem lesz életre szóló! Túl korán jött ez a baba, hisz három hónapja sem jártak még, amikor megfogant… Mondtam is a volt feleségemnek, nehogy két év múlva majd sírva becsöngess hozzám, karodon a fiaddal, mert hozzám már nem jöhetsz vissza!” – nyilatkozta a Best magazinnak a volt férj.

Miért akart Dundika mindig is kislányt?
Mi igaz abból, hogy volt férjével hiába próbálkoztak a gyermekáldással?
Miért nem tetszik a kisfiú neve Szentiványinak?

Kiderül a legfrissebb Best magazinból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top