Sztárok

Életveszélyesen megfenyegették a focistafeleséget

Victoria Beckham után ő a második leghíresebb focistafeleség. Cheryl Cole sikeres énekesnő, akinek most könyörögnek az angol X-Faktor készítői, hogy térjen vissza a műsorba. Ő azonban egykori lánycsapatába, a Girls Aloudba megy.

Életveszélyesen megfenyegették a focistafeleségetSzámos pletyka kering arról a sajtóban, hogy újra egyesül a Girls Aloud. Mi igaz ebből?
Bizony vannak terveink, lesz nagy ünneplés. De konkrétumokkal és hírekkel jövő év elején jelentkezünk majd!

Minden évben aktívan részt veszel a Pride of Britain Awards díjátadón; miért ilyen fontos neked pont ez a díj?
Mert itt hétköznapi hősöket és nem celebeket díjaznak.

 

 

Idén ősszel Afganisztánban jártál, meglátogattad az ott szolgáló brit katonákat. Mennyire volt számodra fontos ez az út?
Ez az utazás egy egyszeri és megismételhetetlen élmény volt a számomra. De nem rólam szólt, hanem azokról a katonákról, akik ott harcolnak. Mindig is nagyra értékeltem mindazt, amit ezek a fiúk itt tesznek. De most, hogy testközelből is alkalmam nyílt betekinteni az általuk végzett munkába, végképp csodálom őket. (Cheryl, miután visszatért Angliába, halálos fenyegetést kapott az iszlám al-Kaida csoporttól – a szerk.)

Életveszélyesen megfenyegették a focistafeleségetÚgy hallottuk, kemény kiképzést kaptál az indulás előtt.
Így van. Volt, hogy a kezembe adtak egy hatalmas fegyvert, és azt mondták: indulás. Majd két perccel később már bábukra lövöldöztem.

Annak ellenére, hogy az amerikaiak nem fogadtak szívesen az ottani X-Faktorban, mi több – állítólag a nézők nyomására –, kitettek az adásból, a lemezed elképesztően sikeres az Egyesült Államokban.
Köszönöm, hogy észrevetted. Elképesztő, ugye?!

A hírek szerint az angol X-Faktor készítői megkerestek, hogy térj vissza hozzájuk. Igaz ez?
Erről nem tudok nyilatkozni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top