Sztárok

A felesége mentette meg Bródy életét

A zenész szerint pánikbetegsége és szétesett házassága miatt lett veserákja. Új szerelmének köszönheti, hogy él, boldog, és újra alkot – írja a Blikk.
Fotó: Sanoma Archív/László Szabolcs
Fotó: Sanoma Archív / László Szabolcs

Kemény időszakon van túl Bródy János (65). A zeneszerző-dalszövegírónak egyszerre két betegséggel is szembe kellett szállnia: súlyos pánikbetegség gyötörte, majd később veserákot diagnosztizáltak nála. 2001-ben kivették az egyik veséjét, mert kiderült, hogy rosszindulatú daganata van. A zenész szerint a betegségének kialakulásában azt is közrejátszhatott, hogy a 90-es évek végén lelkileg is kicsúszott a lába alól a talaj. Pánikbeteg lett, erre pedig ráment a házassága, az igazi gyógyulást azonban egy új szerelem hozta meg neki. „Azt hiszem, az életemet a mostani társam mentette meg. Azért is maradt meg mellettem, mert érezte, szükségem van rá (…) Végig kitartott mellettem, amikor ápolásra szorultam” – eleveníti fel a történteket a bulvárlapnak Bródy, aki idén ősszel új albummal rukkolt elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top