Sztárok

Cristofel be akart törni a villába

A biztonsági őrök akadályozták meg a kubai fiút abban, hogy harmadszor is beverekedje magát a VV-villába. Cristofel azért akart erőszakkal bejutni, hogy megakadályozza Péter és Veronika alakuló románcát – írja a Bors.

Cristofel be akart törni a villábaCristofel teljesen összeomlott azóta, hogy Veronika kiadta az útját. A kubai fiú (18) – aki a kiesése óta két lánnyal is megcsalta kedvesét – először videoüzenetben biztosította örök szerelméről, ám ezt sem gondolta elegendőnek. Amint meghallotta Péter fogadkozását, miszerint két héten belül lefekteti Veronikát (20), úgy döntött, cselekednie kell: ha már a fecsegése miatt kitették a szűrét a luxusbörtönből, megpróbált betörni oda, amire a valóságshow történetében eddig nem volt példa. Még a biztonsági őröket is meglepte a kubai amorozó merészsége, ahogy a villa bejáratához rontott. Ám a betörési kísérlet sikertelenül végződött, az örök útját állták. „Ez a gusztustalan kis Csicska Maxi tehet róla, hogy kiestem a játékból. A barátom volt, most meg rámegy a nőmre?!” – dühöngött a bulvárlapnak Péteren.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top