Sztárok

Butikoslányt is zaklatott Alekosz

Újabb történetre derült fény a VV4 győztesének előéletéből. Volt szerelme pedig sírógörcsöt kapott, amikor megtudta, hogy a férfi egy 14 éves lánnyal akarta megcsalni őt – írta a Bors.

A jelenleg az ÖsszeEsküvők című párkereső műsorban szereplő Alekosz neve más ügyekben is felmerült az érdi rendőrkapitányságon – tudta meg a bulvárlap. Ráadásul az egyik esetet éppen a volt biztonsági őr mondta el játékostársainak egy borgőzös estén a villa falain belül. Alekosz még VV Évának és VV Olivérnek mesélte el bizarr csajozási szokását, amelynek következménye is lett: kitiltották az egyik nagytétényi bevásárlóközpontból. A VV előző szériája győztesének nagyon megtetszett egy butikoslány, akit úgy próbált elcsábítani, hogy folyamatosan bámulta. „Alekosz órákig is képes volt ott szobrozni az üzletnél, és fixírozni azt a bizonyos nőt. Végül az illető már annyira kényelmetlenül érezte magát az egésztől, hogy szólt a biztonságiaknak, akik felelősségre vonták Alekoszt” – elevenítette fel a sztorit VV Éva.

Butikos lányt is molesztált Alekosz

Közben pedig Alekosz volt szerelme, Tünde sokkot kapott, amikor megtudta, hogy a párja 2009-ben ráhajtott egy 14 éves kislányra. A nő megalázottnak érzi magát a történtek után, hiszen akkoriban még javában együtt voltak. „Most az utóbbi egy-két hétben jutnak hozzám vissza azok az információk, amelyek az egész kapcsolatunkat megkérdőjelezik. Lehet, hogy mégsem volt velem igazán? Lehet, hogy nem is szeretett? (…) Rettenetesen megalázó ez rám nézve, nagyon bánt” – panaszkodott sírva a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top