Sztárok

Valóban babát vár Csézy? Megszólal az új párja!

Vasárnap este Csézy a Naplóban megtörte a csendet, és három héttel volt párja halála után interjút adott. De nem csak ő, hanem új udvarlója is megszólalt. És választ adtak arra a hírre is, miszerint Csézy babát vár.

Csézynek új párja van, de vajon tényleg babát vár?„Nekem ő volt  életem szerelme” – kezdte elcsukló hangon az énekesnő, akinek volt párja, 2011. október 25-én lett öngyilkos.

„Minket összekovácsolt az élet, hat évig voltunk együtt, de az utolsó három év nagyon nehéz volt. Azt végigküzdöttük” – nyilatkozta Csézy, akinek párja 2008-ban vagyonosodási vizsgálaton esett át, majd a gazdasági válság következtében 24 millióra csökkent a férfi vállalkozásának bevétele (a válság előtt ez 210 millió volt). A legrosszabb helyzetben eladták Csézy lakását, majd a nő keresztapjától kértek kölcsön 30 millió forintot. A férfi végül 100 milliós adósságot hagyott hátra.

„Én már úgy éreztem, hogy kifelé jövünk és tudunk lépni előre, de ő feladta… Én nagyon szerettem volna a felesége lenni, és gyereket szülni neki” – mondta Csézy a Napló riportjában, ám pár perccel később már mintha ennek az ellenkezőjét mondaná. „Az utolsó időszakban úgy éreztem, már nincs rám szüksége, mint nőre. Szeptemberben költöztem el a nagymamámhoz, azt akartam, hogy gondolkodjon el, hogy szüksége van-e még rám. De nem jött utánam, nem keresett. Keresett, de csak zene miatt. A magánéletünkről nem akart már beszélni” – folytatta az énekesnő.

Csézy megerősítette, hogy volt párja úgy lett öngyilkos, hogy az ő lemezét hallgatta és az ő fotóját tartotta a kezében. Az énekesnő szerint azért tette ezt, mert ez az egy maradt meg az életéből, amire büszke lehetett. „Biztos vagyok benne, hogy nem gondolta végig, mit tesz” – mondta. A riportban megszólalt Csézy állítólagos új párja is. „Annyira új és friss ez a dolog, hogy csak néhány randevún vagyunk túl” – mondta a hatóanyag-kutató férfi, aki a szakítás után 3 héttel randevúzott először Csézyvel.

Az énekesnő cáfolta azt a hír is, miszerint állapotos. „Nem várok gyereket, de remélem, hogy ezt Isten megadja majd egyszer.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top