Sztárok

Meglepő! VV Dya Kinguci ellen fordult

Dya és Kinga hatalmas barátságukról voltak mindig is híresek, viszont a szőke lány randipartner-választása még a múlt hét végén kiesett barátnőnél is kicsapta a biztosítékot.

Meglepő! Dya Kinguci ellen fordultAttila „kikészítő” átverése megosztja az országot, van, aki szerint nagyon durva volt, és nem érdemelte meg Kinga, hogy ennyire ráijesszenek, és akad olyan is, aki szerint már ráfért egy kis észheztérítés. Meglepő, de utóbbiak csoportjába tartozik barátnője, Dya is, aki Bécinél vendégeskedett péntek éjjel a BeleValóban. „Megérdemelte Kinga, mert legalább kihozta belőle az érzelmeket Attila. Kingában az is benne volt, amikor Gergőt vitte ki randizni, hogy idegesítse Sehit és Attilát. Tényleg tetszik neki külsőleg Gergő, de először Attila iránt voltak érzelmei” – vélekedett Dya, aki egyértelműen azt gondolja: Dya és Gergő között nem lesz semmi, barátnője azonban talán észhez tér, és végre összejön az összeférhetetlen Attilával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top