Sztárok

Kocsis Tibit különös kapcsolat fűzi Janicsák Vecához

Tibi összetört, amikor annak idején a döntő előtt esett ki a Csillag születikből. Annyira, hogy négy éven át sutba dobta az álmait, civil életet, karriert kezdett, párra talált… Hogy aztán ismét mindent feladjon az X-Faktorért.

Kocsis Tibit különös kapcsolat fűzi Janicsák VecáhozKi érti a férfiakat? Várat építenek, aztán lerombolják, hogy azzal a lendülettel megint újat kezdhessenek. Mi űzött ismét a színpadra, Tibi?
Van valami abban, amit mondasz, mert kívülről szemlélve tényleg igen furcsán hat ez a dolog. Amikor a cél előtt egy lépéssel kihullottam a Csillag születikből, olyan fokú csalódottságot, kudarcélményt éltem meg, hogy azt el sem tudom mondani. Aki volt már egy karnyújtásnyira az álmától, majd elvették tőle, tudja, miről beszélek.

Hidd el, tudom. Amikor megjelent az első könyvem, a kutya sem olvasta. Emiatt, nem tagadom, sokat sírtam…
Én azért nem sírtam, legalábbis nem sokat, mindenesetre megtörtem annyira, hogy jobbnak láttam, ha elfeledkezem a zene világáról és visszatérek a valós életbe. Mert annak is megvannak a maga örömei! Sorsolási menedzserként helyezkedtem el a Szerencsejáték Zrt.-nél, teljesen önállóvá váltam, és szerelmes is lettem. Több lett az életemben a felelősségvállalás, ennek hatására pedig megértem lelkileg, és azt vettem észre, hogy tulajdonképpen élvezem a mindennapjaimat. Jogos a kérdés: miért rúgtam akkor fel mindezt?

Miért?
Minden úgy kezdődött, hogy csaknem négy év együttélés után szakítottunk a párommal. Nem volt harag, egyszerűen csak elfáradt a kapcsolatunk. Az életem akkor nagyot fordult, hiszen addig a közös előre menetelről szólt minden… Ám egyedül maradtam, s a gondolataim új irányt vettek, vagy inkább visszatértek az álmaimhoz. Az életem kényelmes volt, de nem kerek. Ráadásul olyan helyzetbe kerültem, hogy nem volt mit vesztenem, nem volt már szerelmem, aki otthon vár rám, így tudtam, ha akarok, képes vagyok gőzerővel arra koncentrálni, amire szeretnék. Meggyőződésem, hogy az X-Faktor az én esetemben nagyon rossz hatással lett volna a párkapcsolatra, vagy a párkapcsolat az X-Faktorra. Mert ha tartozik hozzám valaki, nekem ő az első…

Azonban most a zene az, és az éneklés, no meg a verseny. Nézem a facebookos rajongói oldalad, s azt látom, elepednek érted a nők. Ha lenne barátnőd, biztos rágná a körmeit…
Ezért jó, hogy most nincs. De tudod, szerencsés vagyok, mert a mai napig mindenben mellettem áll. Nagyon jól ismer, így nem csoda, hogy ő az első ember, akit felhívok, ha kicsit elfáraszt a show, vagy ha valamilyen lelki gondom van. Vagy Janicsák Veca…

Kocsis Tibit különös kapcsolat fűzi Janicsák VecáhozVeca miért? Talán valami bimbódzó szerelem? Szép pár lennétek.
Szó sincs ilyesmiről. Évek óta jó barátok vagyunk, és a közös sorsunk az, ami összehozott bennünket. Abban a bizonyos, első Csillag születik-szériában egy fordulóval később estem ki, mint ő, és valójában már akkor összekovácsolódtunk a közösen átélt izgalmak során. Azt hiszem, az ő későbbi nagy sikerének ténye is erőt adott nekem ahhoz, hogy újra próbára tegyem magam, ezúttal az X-Faktorban.

Úgy tudom, más párhuzam is van az életetekben.
Igen. Ő is közvetlenül a tehetségkutató előtt szakított a komoly barátjával, úgy, ahogyan én is a szerelmemmel . Nem szeretem a magányt, természetesen én is szívesebben élnék együtt egy azzal, akit nagyon szeretek, ám ha lehet ilyet mondani: most nagy szerencse, hogy nincs senkim. Pillanatnyilag abba vagyok szerelmes, amit csinálok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top