Sztárok

Így állhat bosszút Hajdú Péteren a Való Világ

A hír: <a href="https://nlc.hu/sztarok/20111110/hoppa_alekosz_az_osszeeskuvokben_szerepel/" target="_blank">a VV4 győztese szerződést szegett és beköltözött a TV2 feleségkereső műsorába</a>. Az RTL úgy fogalmazott: Ha Alekosz megjelenik a másik csatorna képernyőjén, akkor szerződést szegett. Mi pedig eljátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha igazi médiaháború indulna? A Való Világ pedig átcsábítaná a TV2 legnagyobb sztárjait.

Így állhat bosszút Hajdú Péteren a Való Világ1. csapás: A Jóban Rosszban Tamás atyájának átcsábítása
Vajon mi történne, ha a csodálatos lelkipásztor Csillagkútról átvándorolna a VV-villába? Tamás atya továbbra sem lépne ki a szerepéből, és erős hitével megpróbálná rábeszélni Pétert, hogy ne raboljon el gonosz módon újabb lelket – mert a hírek szerint ezt szokta tenni vidéki kocsmákban. De Tamás atya arra is alkalmas lenne, hogy szappannal kimossa az állandóan káromkodó Kinga és Vera száját.

2. csapás: Joshi Bharat békít
A TV2 és FEM3 csatornán is van műsora Joshinak. De mi lenne, ha mindenkit kibékítő Joshi beköltözne a VV-be, és a zen erejével végre összeboronálná Attilát és Kingát? Ha valakinek, neki biztosan sikerülne a felszínes cicababával megértetni, hogy míg a kigyúrt macsókban mindig csalódik, addig Attila a tenyerén hordozná. 

3. csapás:  Várkonyi és Bochkor párterápiát tart
Várkonyi Andrea a Tények műsorvezetője, a hírek szerint pedig párja, Bochkor Gábor a Megasztár zsűritagja lesz. Botrányoktól mentes, példaértékű életet élnek, és mi tagadás, hatalmas sztárok. Miután megannyi alkalmi párkapcsolati terapeuta – Péter és Eszter – kudarcot vallott, ők minden bizonnyal ki tudnák békíteni VV Sehit és Gergőt. Andrea és Gábor megmutatná nekik, hogyan kell felnőtt módjára működtetni egy kapcsolatot, a kérdés már csak az, hogy felfognák-e a szereplők, amit hallanak?

(Cikkünk csupán a fantáziánk szüleménye.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top