Sztárok

Brad Pitt gyerekei hisztiztek a repülőtéren – fotó

Hatalmas hisztibe kezdtek a repülőtéren Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei, amiért nem csomagoltak nekik szüleik játékokat az útra. A legkisebb gyerekek sírását látva Brad Pitt azonnal rájött: nagyot hibázott.

Pénteken még Budapesten voltak, kedden már Tokióban, de Japánt is megunták két nap alatt Pitték, és csütörtökön reggel újra repülőre ültek, hogy visszautazzanak az Egyesült Államokba. Jolie-ék hat gyermeke azonban igazi hisztiben tört ki a repülőtéren. Ugyanis véletlenül a gyerekek összes játékát a poggyászba tették, így a kézitáskákban nem maradt egyetlen baba vagy játék autó sem. A két legkisebb csemete, Vivienne és Knox hangosan sírt a saját, megszokott „utazós” játékuk után – írja a Daily Mail. A világsztár nem tudott mást tenni, bement az egyik reptéri üzletbe, és felvásárolta az összes plüssbábut, amit ott talált. Az egyik örökbefogadott fiának, Paxnek hatalmas lila plüssmedvét vett, ami majdnem akkora, mint a hétéves gyerek. Zahara egy rózsaszín babát, Shiloh pedig egy Gizmo nevű mesehőst ábrázoló plüssjátékot kapott.

 
Brad Pitt gyerekei hisztiztek a repülőtéren - fotó
 
Brad Pitt gyerekei hisztiztek a repülőtéren - fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top