Sztárok

Kik és miért üldözik az X-Faktor énekesét?

Lil C-t zaklatják a rajongói. Az X-Faktor énekese a minap a fodrászól jövet egy nyolctagú lánycsapatba ütközött. A tinik, amint észrevették, azonnal megrohamozták.

Kik és miért üldözik az X-Faktor énekesét?„Aláírást szívesen adtam nekik, de a fodrász az arcomat is megborotválta, amitől ki volt pirulva a bőröm, szóval nem néztem ki túl fényesen. Így nem akartam fotózkodni” – mondja a fiú. A lányok azonban hajthatatlanok voltak, és egyre erőszakosabban kérlelték az énekest egy közös fotó reményében. Az egyikük megpróbálta titokban lefotózni a fiút, akinek több se kellett, nyúlcipőt húzott. „Gyorsítottam a lépteimet, és elkezdtek kergetni. Én is elkezdtem futni, aztán végül szerencsére lemaradtak. Egy-egy rajongó akkor válik félelmetessé, ha erőszakosan közelít. De a legtöbben tudják, hol a határ” – vélekedik az X-Faktor énekese, akinek rajongói oldalán egy lány ajánlatot tett. „Elég keményen és őszintén leírta, hogy mit csinálna velem, ha egy szobában lennénk és be lenne zárva az ajtó. Először azt hittem, viccel, de végül kiderült, hogy tizenegyezer rajongó előtt akart így felszedni. Engem viszont nem így kell meghódítani” – mondja Lil C, aki szombaton este egy olyan oldalát mutatja meg a tévénézőknek, amit még biztosan nem láthattunk tőle..

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top