Sztárok

Hatalmas meglepetés érte Baricz Gergőt a mai X-Faktor előtt

Baricz Gergő hosszú hónapok után először láthatja a rokonait. A szombat esti élő show-ra a nővére, a sógora és a szülei látogatnak el, akik először látják majd őt az X-Faktor színpadán.

Hatalmas meglepetés érte Baricz Gergőt a mai X-Faktor előtt„A Neurokillers nevű zenekarom egyik koncertjén egyszer ott volt a nagybátyám, aki pap, ő egy kicsit megbotránkozott, meglepődött a látottakon” – emlékszik vissza az X-Faktor előtti „életérére” Gergő, akinek édesanyja kezdetben aggódott fia jövője miatt. „Anyukám az elején annyira nem örült, kiakadt, hiszen ő egy tisztességes, egyetemet végzett fiatalembert akart belőlem faragni. Eleinte konfliktusforrás volt a zenélés, de most már látják, hogy ez jó nekem, és megígértem nekik, hogy egyszer diplomám is lesz” – ecseteli a fiú.
Mára a rokonság és az egész környék Gergőnek drukkol Borzontról, most pedig a szűk család három napot tölt Budapesten. „Nagyon hiányoznak, sajnálom, hogy ilyen ritkán láthatom őket, de elfogadtuk, hogy ennek most ez az ára.” A szülőknek lesz mit látniuk a mai adásban, hiszen Gergő nemcsak a hangját, hanem jellegzetes humorát is megragyogtatja dalában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top