Sztárok

Bárdos András savazza Liptait

Claudia parkolási botránya is bekerült Bárdos András, legújabb, Show című könyvébe. A könyv érdekessége, hogy egy része fiktív, egy része azonban valós sztárokról, valós történetekről szól. De vajon megannyi kitalált személy mellett, Clau miért szerepel névvel Bárdos könyvében? Hiszen úgy tudjuk, jó kapcsolat van közöttük...

Bárdos LiptaiLiptai Claudia is megjelenik Bárdos András Show című könyvében, amiről az író azt mondja: nagyrészt fikció, de megjelennek benne valóságos személyek is. Így például a TV2 műsorvezetője, aki ráadásul rokkantkártyás parkolási botrányával tűnik fel a könyv lapjain, nem éppen a legjobb színben. „Játszani ment este a színházba. Két órára kellett volna parkolójegyet vennie, ezer forint. Ezerötszáz? Mindegy. Nem pénz. De ő nem akarja kifizetni. Ha vállalja a büntetést, nekem rendben. Érted. De ő előveszi a halott anyukája rokkantigazolványát, és kiteszi az ablakba” – olvasható Bárdos könyvében.

Kemény mondatok. Bárdos András azonban azt mondja, szó sincs arról, hogy bántani szerette volna Liptai Claudiát, mindössze egy izgalmas kérdésre próbált rávilágítani. „A könyv egyik szereplője beszél erről az egyébként nagyon érdekes kérdésről. Szó sincs arról, hogy én elítélem Claudiát a történtek miatt, mindössze azt próbálom bemutatni, hogy a mi kultúránkban nincs igazi szolidaritás. Vannak olyan dolgok, amik »nem férnek bele«. Ettől függetlenül biztos én is tettem ezer rossz dolgot az elmúlt években” – mondja Bárdos, aki egy ideje már nem találkozott Liptaival, de nem hiszi, hogy a könyvben leírtak miatt esetleg megromlana az egyébként jó viszonyuk.

Bárdos András könyvét itt rendelheted meg!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top