Sztárok

Tizenegy éve nem látott fotók Liptai Claudiáról

Amikor szerdán reggel hosszú hónapok után Claudia újra kamera elé állt, sok olvasónk írta, hogy mennyit fogyott és változott a színész-műsorvezető az elmúlt hónapokban. Ki emlékszik már arra az erősen vörös, göndör hajú, gömbölyded lányra, aki több mint 11 éve debütált az RTL Klubon?

Claudia hihetetlen átalakulása a Playboy-fotózással kezdődött, akkor dobta le magáról a kilókat, igaz, hihetetlen önfegyelemre volt szüksége ahhoz, hogy ne falja fel a hűtőt. „A fogyás-hízás kérdésköre nálam – és azt hiszem, sok nőnél – pszichés. A kis zsírpárnák mint pajzs védelmeznek, de már nincs szükségem rájuk, és elkezdtem edzeni… a gerinc körüli stabilizáló izmokat tornáztattuk. Vera (Claudia edző barátnője – a szerk.) megmondta, ahhoz, hogy órákon át tudjak Nánási Palinak pucsítani, ahhoz bizony kell a hátizom” – mondta akkoriban egy interjúban Claudia.

A hihetetlen fogyást frizuraváltás követte. Claudia először a hajszínét változtatta meg vörösről szőkére, majd hosszú hajkoronájától is megszabadult, mindezt a kislánya kedvéért. „Mindig mondta, hogy anya, olyan szép a hajad, én is ilyet akarok! De mivel neki nem lehet gyorsan megcsinálni a hosszú haját, ezért legyek én rövid hajú és legyen neki ez jó érzés, hogy a rövid haj is jó és anyának is rövid haja van, és az is szép és azzal is lehet boldog egy kislány” – mondta Claudia az Aktívnak korábban.

 
2000
2000
 
2002
2002
 
2011
2011

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top