Sztárok

Várkonyi Andi sokkal idősebb, mint gondolnánk

Várkonyi Andrea már túl van a harmincon, de hibátlan, feszes az arcbőre. Sok alaptalan pletyka kering arról, hogy minek köszönheti fiatalságát, ám most a találgatásoknak vége!

Plasztikától szép Várkonyi Andi?Egy magazinfotózáson járt Várkonyi Andrea, a téma pedig a kortalan szépség volt. De vajon miért pont a bombázó híradóst kérték fel a fotózásra? „Valószínűleg azért, mert sokkal idősebb vagyok, mint amennyinek gondolnak. Talán erre csodálkoztak rá az újság készítői is” – mesélte Andrea, aki egyszer s mindenkorra elárulta, hogy mi a szépségének a titka. „Persze jó lenne most mindenféle praktikákat mesélni, de nincs. Azt gondolom, hogy a genetikának köszönhetem, hogy olyan vagyok, amilyen” – ecsetelte a TV2 népszerű híradósa. Andrea ettől függetlenül bevallja: bizony iszonyatosan tart az öregedéstől. „Az öregedés egy olyan téma, amiről nem szeretek beszélni, amit hárítok. Nem az a célom, hogy mindig húszévesnek nézek ki, de igen, az öregedéstől tartok!” – mondta a TV2 sztárja, ennek ellenére egyáltalán nem kacérkodik a plasztikázással. „Sem a mellplasztikának, sem a ráncfelvarrásnak nem vagyok a híve! De lehet, hogy harminc év múlva, ha úgy alakul az életem, alávetem magam. De most még nem így gondolom.”

Várkonyi Andrea egyébként november 11-én lesz 37 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top