Sztárok

Jennifer Aniston bejelentést tett!

Terhes vagy nem terhes!? Hetek óta ezt találgatják az amerikai újságírók. Tény, hogy egyes fotókon úgy látszik, mintha gömbölyödne Aniston hasa. Tény az is, hogy a színésznőt egyre gyakrabban látják egy Los Angeles-i szülész-nőgyógyász rendelőjében. De eddig a színésznő mélyen hallgatott.

Jennifer Aniston bejelentést tett!„Néha, ha tudni akarod az igazat, elég csak megkérdezned” – nyilatkozta Jennifer Aniston a Hello! magazinnak. „Válasz az egyes számú pletykára: nem tervezem, hogy mostanában férjhez megyek. Az egyforma gyűrűnk Justinnal nem eljegyzési ékszer.  Voltam már egyszer házas, és nem tudom, hogy valaha szeretnék-e újra férjhez menni. Ez így világos? – mondta a magazinnak Aniston, majd így folytatta: – Válasz a második pletykára: Nem, »mi« nem várunk babát. Azért híztam pár kilót, mert néhány hete szoktam le a dohányzásról. Szóval nem vagyok terhes, és nem tervezünk esküvőt a közeljövőben. Ha kíváncsiak az életemre, kérdezzenek engem!” – nyilatkozta Aniston.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top