Sztárok

Ami mindent felborít! VV Attila meglepő üzenete Cristofelnek

Megmutatta igazi énjét VV Attila, aki igencsak meglepte a nézőket viselkedésével.

Ami mindent felborít! VV Attila meglepő üzenete Cristofelnek„Nincs ennek szíve!… Igazi aljas ember, aki csak a k…it keveri!… Nem véletlen, hogy nincs egy barátja sem, mindig csak áskálódik!” – ilyen és ehhez hasonló sorokkal jellemzik VV Attilát az interneten. A fiú nem lopta be magát a nézők szívébe azzal, hogy folyton másokat fúr, durván beszél a lányokkal, és azt mutatja, hogy nincsenek érzelmei. Eddig azt a látszatot keltette, hogy senki és semmi nem érdekli, hogy gond nélkül átgázol bárkin, ha az érdekei úgy kívánják! De most fordult a kocka!

Hétfőn este a villalakók egy Cristofelnek öltöztetett próbababán keresztül elbúcsúzhattak a kiesett kubaitól. Miközben mindenki a Cristofel kiesésével járó saját hasznát, vagy éppen kárát kezdte el sorolni a műanyag kubainak, addig Attila csak bement a szobába és lekevert két pofont a bábunak. „Tessék, két pofon, öregem. Mindkettőt azért kapod, mert szemét módon viselkedtél Veronikával. Azzal a nővel, aki életedben először igazán szeretett téged” – mondta Attila, majd becsapta az ajtót maga mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top