Sztárok

Marsi Anikó megúszta a kirúgást

Miközben jól ismert sztárjait küldi el az RTL Klub, addig Marsi Anikónak biztos helye van a csatornánál – értesült a Bors.

Marsi Anikó megúszta a kirúgástAz RTL Klub visszavárja a gyesen lévő Marsi Anikót. A Bors információi szerint a kétgyermekes anyuka nemrég járt a tévécsatorna székházában, ahol biztosították arról, hogy amint lejár a szülési szabadsága, visszaveszik a Fókusz csapatába. Marsi Anikó 2009 júniusában adott életet második gyermekének, azóta gyesen van, nem látható a képernyőn. Sőt férjével, Palik Lászlóval és két gyermekükkel hosszú hónapokra Ausztráliába utaztak. Idén márciusban visszatértek, ám bejelentették: örökre visszavonulnak a nyilvánosság elől. Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója nem árult el részleteket a műsorvezetőnő képernyőre való visszatéréséről. „Majd ha Marsi Anikó jelzi, hogy mikor kíván visszajönni dolgozni, akkor vele megbeszéljük a részleteket. Ez nem tartozik a nyilvánosságra” – közölte. Marsi Anikó egyébként két és fél éve nincs képernyőn, korábban kollégái meg is jegyezték, hogy egy műsorvezetőnek nem jó, ha ilyen hosszú időre eltűnik, könnyen elfelejtik a nézők, s ez akár a karrierjébe is kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top