Sztárok

Geszti Péter élő adásban kért bocsánatot

Egy héttel ezelőtt még porig alázta a mackós biztonsági őrt Geszti Péter, de most hirtelen agyondicsérte az énekest. Malek Miklós pedig szinte átmászott az asztalon, hogy kezet fogjon mentortársával a dicsérő szavak után...

Geszti Péter élő adásban kért bocsánatotGeszti ugyanis – ahogyan arról korábban beszámoltunk – kemény kritikával illette múlt héten az X-Faktor tehetségét, Tarány Tamást. A macis biztonsági őr pár nappal később szerette volna megkérdezni Pétert, miért gondolja azt, hogy nem színpad-kompatibilis, de Geszti akkor is csak azt mondta, hogy Tamás nem popsztár alkat. Úgy tűnik azonban, hogy egy hét alatt sokat változott Geszti véleménye, mert ezen a héten már dicsérte Tamást, talán a maga módján bocsánatot is kért. „Azt kell neked mondanom, hogy a múlt heti előadással ellentétben, most beloptad magad a szívembe. Lehet, hogy Feró már macsónak lát téged, én még csak Tarány Tominak, aki remekül énekel, és akinek nagyszerű dalt választott a mentora. Gratulálok” – mondta Geszti, akivel rögtön ezután Malek Miklós – Tamás mentora – kezet fogott.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top