Sztárok

Dukai Regina nem szeretné sógornőnek Seherezádét

VV Gergő testvére, a modell-énekesnő Dukai Regina nem örült annak, hogy a fiú jelentkezett a játékba. De ha már így történt, azt szeretné, ha jóra fordulna az élete a Való Világnak köszönhetően. De...

Dukai Regina nem szeretné sorgórnőnek Seherezádét…de testvére választottja, Seherezádé cseppet sem szimpatikus Regina számára. „Ezzel együtt biztos vagyok benne, hogy Gergő és Sehi kapcsolata a testvérem részéről nem taktika. Ő ilyen, egy perc alatt beleszeret valakibe, és ugyanilyen gyorsan ki is szeret belőle. Szóval ez a románc Seherezádéval nem lesz egy hosszú történet” – nyilatkozta a Fókuszban Regina. A modell kezdetben nem örült annak, hogy testvére jelentkezett a játékba, de ha már így alakult, azt szeretné, ha Gergő tisztességgel végigjátszaná a VV-t. „Remélem, a Való Világ a lehető legjobb irányba viszi az életét” – ecsetelte Regina, aki elutasította VV Attila rágalmait. „Gergő egyáltalán nem agresszív, és soha életében nem emelt kezet egyetlen lányra sem.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top