Sztárok

Két szülés után is dögös Görög Zita – fotó

Egy ismert karóra arca lett Görög Zita. A modellről készült kampányfotókon azonban az ember először Zita formás lábait veszi észre, és csak aztán a karórát. A Megasztár egykori háziasszonya két gyermek után is bombaformában van!

Két szülés után is dögös Görög Zita – fotóMinek köszönheti dögös alakját Görög Zita? Míg sok nő szenved azért, hogy leadja a terhesség alatt felszedett pluszkilókat, addig Görög Zitán szinte meg sem látszik, hogy már kétgyermekes anya. A modell azt mondja, egyrészt szerencséje van, mert nem hízékony típus, de azért ő is odafigyel arra, hogy mit, mennyit és mikor eszik.

Íme a titka: „Nem fogyókúráztam soha, mert számomra fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben. A modellek arányaihoz képest mindig volt rajtam pár kiló: a magasságomhoz passzoló 55 kg helyett általában 60–62 kiló volt a súlyom… Amit megkívánok, megeszem, nem sanyargatom magam, ha úgy adódik, eszem fehér kenyeret is, nem csak barnát. Viszont olívaolajjal főzök, sok zöldséget, csirkét és halat eszünk az egész családdal” – nyilatkozta a modell a Wellness magazinnak.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top