Sztárok

Két lánnyal csókolózott Harry herceg

Két hónapos kiképzésen vesz részt Kaliforniában Harry herceg, aki a brit hadsereg légierőjénél szolgál mint helikopterpilóta. De a kemény kiképzések után a jól megérdemelt szórakozást sem hagyta ki. Lerészegedett, és lányokkal csókolózott, szokásához híven.

Egy sztárokkal foglalkozó amerikai internetes újság arról számolt be, hogy egy kemény kiképzés után Harry herceg Kaliforniában, Solana Beach egyik bárjában engedte ki a gőzt. Először egy helyi lánnyal látták ölelkezni és csókolózni, később már egy másik ismeretlen hölgy karjaiban volt. „Este érkezett meg a bárhoz tíz barátjával, és azonnal a szórakozóhely VIP-szobájába mentek, ezt a hírek szerint már előre leegyeztették az FBI helyi embereivel. A herceg tequilát és sört ivott, és közben hevesen csókolózott a lányokkal…” – olvasható a Rumorfix.com internetes oldalon. „Körülbelül hajnali negyed kettőig maradtak… a herceg nagyon kedves volt, és igazán nem partizott olyan keményen” – mondta a bár menedzsere, Meryl Klemow.

forrás: www.rumorfix.com
Forrás: www.rumorfix.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top