Sztárok

Mi történt vele? Kórosan lefogyott VV Éva

Rengeteget fogyott, vékonyabb, mint valaha, úgy beszél, mintha szingli lenne, és melltartóban fotóztatja magát. VV Éva visszatért.

Mi történt vele? Rengeteget fogyott VV Éva„Rengeteget fogytam, mióta kijöttem a villából. De még sokat kell edzenem” – mondta Éva a Fókusznak, ám azt, hogy most hány kiló, nem volt hajlandó elárulni, de az biztos, hogy kevesebb, mint 49. Éva most saját kedvére csináltatott magáról fehérneműs képeket. „Nem fog lekerülni a melltartó, maximum akkor, ha egy férfimagazin felkeres egy hét számjegyű összeggel” – ecsetelte a nagyszájú lány, aki jelenleg blogot vezet a Való Világ 5. szériájáról. Úgy tűnik, VV Évának a magánéletében is változás állt be, igaz, erről egyelőre nem szívesen beszélt. Ám szavaiból úgy tűnik, mintha jelenleg szingli lenne. „Nem szeretem a nyomulós pasikat, akik sablonszöveggel keresnek meg. Azokat fél perc alatt lekezelem” – nyilatkozta a megújult hisztimentes VV Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top